Over ons

 Wij zijn Maarten en Trea en samen vinden wij het erg leuk om oude afgeschreven caravans op te knappen tot leuke bijtijdse vakantiestekjes. Het is begonnen toen wij een caravan zochten voor ons en onze drie dochters. We kwamen er al snel achter dat oude caravans erg donker en bruin waren en vonden we de nieuwere caravans niet echt bij ons passen. Zodoende kwamen we op het idee om een oude caravan te kopen en deze naar eigen wensen op te knappen. De bruine kastjes kregen een lichte kleur en de kussens kregen een nieuwe look. Het was heel veel werk maar wat waren we trots. Toen kwam corona en kocht Maarten een klein (opknap) caravannetje om het echte klussen op te oefenen. Er waren wel wat tegenslagen en het besef dat je dit echt leuk moet vinden om te doen. 

Maarten is de klusser en “handige Harry” en Trea zorgt naast haar werk voor de aankleding en styling van de caravans. Uiteindelijk hopen wij andere mensen blij te maken met onze leuk gerestyled en duurzame sleurhutjes.

Hieronder in het kort hoe Maarten fulltime in de caravans is gestapt.

Maarten: “Na mijn opleiding aan de sportacademie ben ik aan de slag gegaan als sportleraar en dit een aantal jaren gedaan. Toch miste ik de gezellige reuring van de horeca en ben ik van baan veranderd om uiteindelijk mijn eigen cateringbedrijf in een mooi pakhuis te Zaandijk te beginnen. Met heel veel plezier en passie heb ik dit jaren lang gedaan. Toen corona kwam en alles stil kwam te liggen, besloot ik een klein caravannetje op te knappen. Voor het eerst ging ik echt een caravan ontdekken en wat er allemaal bij kwam kijken. Het werd een trial en error.  Toen bleek dat corona nog bleef aanhouden, heb ik de keuze gemaakt om het roer om te gooien. Het mooie Pakhuis werd vervangen door een loods in Westzaan, de tweedehands caravans werden gekocht en het bakken werd vervangen door klussen. We zijn inmiddels heel wat caravans verder en heb al veel geleerd. Het leuke is ook dat we blijven ontwikkelen en met elke aanvraag op maat worden we weer een beetje uitgedaagd”   

 

 

 

 

 

 

0

Je winkelwagen